måndag 6 maj 2013

Håll hårt i pengarna. Studentekonomi.

Pjhu!! Äntligen hemma. Skall ställa mig och steka pannkakor som jag ska ha med mig i morgon till högskolan. Ekonomin är inte på topp och ytterligare en tuff månad väntar,  Dock inte lika tuff som förra då det var ullaredsbesök och bio som tyngde budgeten. Då får man klara sig på pannkakor och annat.

Spenderade en summa idag på aktier. Eller penderade och spenderade, mer utav en investering skulle jag vilja påstå. Det blev ett köp i Lindab som jag sedan tidigare har några poster i men som nu har bytt styrelse och taktik. Kursen steg hela 5,5 % idag och en nöjd tjej flinar åt sin aktieportfölj. Det har gått relativt bra för mina investeringar och framtiden ser ljus ut.

Något annat ljust har varit denna underbara vårdag som dock har spenderats i skolans bibliotek med plugg och måsten. Nu vill jag ha sommarlov så att jag får njuta lite oxå!

Denna härliga sommarbild kommer från min vän Linus som är en fanastisk fotograf.

1 kommentar:

  1. vad kul du tittar in och kommenterar! fortsätt gärna med en titt :) jo,jag ska vara ledig i 9 veckor i sommar fr jobbet å de ska bli skönt. så min semetser börjar om ca 5 veckor. så mysigt så. kram

    SvaraRadera