fredag 15 november 2013

Studietips #1

Tänkte att jag skulle börja samla studietipsen jag ger ut under en och samma rubrik. Studietips. Gör nog så småningom en sida för det också.

När jag hade problem med självdiciplinen och självstudierna gjorde jag så att jag bestämde mig för att skolan är skolan och hemma är hemma. En fristad.

När jag hade haft föreläsningar stannade jag kvar i skolans bibliotek och pluggade i 50 minuter. Läste och repeterade lite och när jag sedan kom hem kunde jag vara helt ledig. Inför tentorna blev det då mycket lättare då jag höll bra takt i boken och repeterade. Jag slapp lägga ner så mycket tid på att "rå-plugga"

Dom dagarna ändå kände att jag behövde plugga inför tentorna passade jag på att åka till skolan och satt där i ca två timmar. Då passade jag på att göra en del gammla tentor och uppgifter.

Så mitt tips blir.

Skilj på skola och hemma. Du kommer inte att vilja ta med dig jobbet hem när du kommer ut i arbetslivet. Var ledig när du är ledig.

1 kommentar:

 1. Julklappstips ♥

  Vill du förena nytta med nöje, med handdesinfektion som dödar bakterier samtidigt som det doftar gott?
  Finns i olika lyxigt härliga dofter och utseenden!

  LaDore by Gia-Angelina är först i Sverige med att erbjuda handdesinfektion med parfym, anpassat även för känsliga händer!
  Produkten är ett svenskt märke samt svenskt tillverkat!
  Ta hand om dina händer, skydda dig mot smuts och bakterier med stil!

  Skäm bort dig själv, ge bort till någon du tycker om, kanske en lite annorlunda julklapp?!
  Den enkla vägen till rena och fräscha händer!

  www.ladore.se

  SvaraRadera